• 1069886_628494647174178_1348437351_n
 • 1499587_601219309947410_539839907_n
 • 164295_586639838026326_449799201_n
 • 382975_294885017201811_85172924_n
 • 576155_466526586704319_1360984394_n
 • 63895_630705633619746_357292897_n
 • 733974_481929318527763_1034481628_n
 • UNT_Biblio
 • UNT_Brenda
 • UNT_Libra
 • UNT_Studente
 • UNT_Volej
 • UNT_Volej2
 • _92k0026
 • ssss

 • Adresa: Rruga Fuat Toptani (Rr. Elbasanit), nr. 54, Tiranë, Albania, 1001
 • Telefon Fiks: +355 42 451814
 • Celular: +355 69 20 82002
 • Email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 • Website: http://www.unt.edu.al
 • Kontakto Drejteperdrejte

 Tek Universiteti Ndërkombëtar i Tiranës filozofia qëndron tek garantimi i një edukimi të avancuar. Ne jemi një grup profesorësh në gatishmërinë tuaj!  Jeni gjithmonë të mirëpritur...

Këta janë disa nga institucionet shtetërore më të rëndësishme që shpesh studentët mund të kenë nevojë t'i vizitojnë për informacione që lidhen me studimet apo karrierën e tyre...

Të Rejat e Fundit

Njihuni me aktivitetet dhe të rejat më të fundit që po ndodhin në Universitetin Ndërkombëtar të Tiranës. Në këtë seksion do të gjeni gjithashtu njoftimet e rëndësishme për studentët si; datat e regjistrimeve, datat e provimeve, pushimet, etj.

Studentët e Ri

Në këtë seksion do të gjeni të gjithe informacionin që do t'ju duhet për: si të aplikoni në UNT, mundësite e studimit, degët e ofruara, transferimin e lëndëve në rast se transferoheni nga një universitet tjetër, etj. si dhe çdo informacion tjetër që lidhet me të studiuarit në Universitetin Nderkombëtar të Tiranes. Ne ju mirëpresim!

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Rruga Fuat Toptani (Rr. Elbasanit), nr. 54,
Tiranë, Albania, 1001
+355 42 451814 | +355 69 208 2002